Agüero låtsades inte prata engelska för att undvika intervjuer

Agüero är 35 år i år och har spelat för Manchester City i 10 säsonger. Han blev också en legendarisk spelare när han spelade för Agüero. Agüero i billiga fotbollströjor är inte lång men är stark och snabb, med vassa fötter och kraftfulla skottfärdigheter. Han kan lätt ta sig förbi sina motståndare och skjuta. Agüero kan ofta skjuta hårt slagande skott som fångar motståndarens målvakt oväntad. Under sin storhetstid var han en av världens främsta anfallare.

En sådan legendarisk spelare har också sin egen intressanta sida. Den tidigare Manchester City-spelaren Richards avslöjade när han deltog i bloggprogrammet att Agüero faktiskt var väldigt bra på engelska när han spelade för Manchester City, men han låtsades att han inte kunde engelska för att undvika intervjuer. Fans som bär Manchester City tröja såg också denna intressanta scen. Han undvek intervjuer, dårar som jag, alla engelska spelare fick möta media eftersom Agüero sa att han inte pratade engelska. “

För att undvika intervjuer är Agüero riktigt intressant. Att bli intervjuad är verkligen det största problemet för spelare.


留下评论

通过 WordPress.com 设计一个这样的站点
从这里开始